tiistai 10. heinäkuuta 2012

Hmmhh...

Heiihh!

Elikkäs siis viimeinkin pääsin tänne kirjoittelemaan ja tarkoitushan olisi sitten vähäsen näitä Kreikan ostoksia esitellä ja sitten vähän muutakin... Mutta vähän myöhään tämä postaus nyt tulee kun olemme täällä Suomessa olleet jo viikon ja pari päivää, mutta konetta kun en voi käyttää niin en ole tänne päässyt oikein kirjoittelemaan.. Mutta siis nytpä pääsin joten.. kuvia! Ja yhdestä paidasta en ole jostain syystä kuvaa ottanut, mutta sellainen musta t-paita pitsi hihoilla on kuiteskin kyseessä.. Mutta nyt niitä kuvia siis:Elikkäs siis kolmen L'orealin (mitesekirjotetaa?:o) huulipunan paketti lähti lentokentältä mukaan, sopivasti oli vielä 20% alennuksessa, mutta olisin tuon kyllä normaalillakin hinnalla ostanut kun hintaa olisi silloin ollut vain 29.95e.. Mutta aivan ihanan värisiä! Ja siis noista sävyistä teen tässä lähiaikoina ihan oman postauksen, katsotaan nyt milloin kerkeän tuon yhden sävyn vielä kuvata...

Sitten lentokoneessa odottikin ennakkotilauksena Guerlainin KissKiss Liplift, aivan ihana! Hintaa taisi olla 24.95e, mutta hintansa arvoista tämä kyllä on! Ja kyseessähän on siis huulten hoito- ja pohjustusvoide ja huulipuna kyllä pysyy, pysyy ja pysyy tämän avulla.. Jos vaan tarvetta on ja jossain vastaan tulee niin kannattaa ehdottomasti ostaa!


Tämä ei nyt varsinainen ostos ole, mutta tähän väliin tämän kuiteskin laitan.. Elikkä siis Mine BigSista ja BigBro (joo sori oli pakko) osti miulle tälläsen ylisulosen aivaan ihanan Guessin minilaukun ja ihan vaan siksi että lähden yläasteelle.. Hihhii tää on vaa niin ihana!


Sitten Kreikasta tuli ostettua parit aurinkolasit, kahdet feikit Ray Banit... Aidotkin olisi tarkoitus jossain vaiheessa hommata, mutta siihen asti pitää näitä feikkejä ostella.. :D


Ja tälläiset tuli siis myös ostettua, nämä on vaan niiiiiin ihanat! Tosi söpöt ja muutenkin, Aawwss! Ja kummillakin oli hintaa siis 6e..


Sitten tälläinen paita tuli myös ostettua, hihhii! Kivasti noita paljetteja ja ja onhan se Rodos kyllä ihan kiva paikka..


 Ja tälläinen puolimaksimekko tuli myös ostettua, tämäkin on niin ihana että! Kuva ei nyt kuiteskaan ole mitenkään erityisen selvä, mutta kyllä siitä nyt vähäsen selvää saa.. Ja hintaa oli 19e, elikkä ei paha tästä ihanuudesta..


Tässäpä näitä Kreikan ostoksia olikin, alempana on vielä kuva siitä "lentokone asusta" ja siinä näkyy sitten vielä farkut jotka myös tuolta Kreikasta ostin.. Ja nyt voisin vielä esitellä pari täältä suomesta ostettua juttua, kävin nimittäin äitini kanssa kaupungilla ja seuraavana päivänä ElluBöön, mutta jostain syystä en kaikista ostoksista ole ottanut kuvia:o No tässäpä nyt kuiteskin pari kuvaa vielä olisi:


Tälläinen Kirsikan värinen Bandeau ja mukaan tuli myös luonnonvalkoinenkin, jostain syystä en siitäkään ole kuvaa ottanut.. Ja kuvassa tämä kirsikan värinen näyttää paljon vaaleammaltta ja pinkimmältä mitä se oikeasti on, mutta aivan ihanan värinen ja siis Vero Modasta ostettu ja hintaa taisi olla 5.95e.. Pitkään olen näitä etsinyt ja viimein löysin niin pakkohan kumpikin väri oli pakko ostaa!


Sitten IsaDoran poskipuna löytyi 10e, tosi söpösti kimalteleva vaaleanpinkki, aivan ihana sävy! Ja sävyn nimi on siis 10 Rose Bud ja tästä sitten myös teen oman postauksen jossain tässä lähiaikoina..


Sitten aurinkolasit H&M:ltä alennuksesta sain 3e joten halvalla lähti.. Aika jättimäisen kokoiset ihanuudet nämä kylläkin ovat, mutta ihampa sama, ihanat silti!


Ja siinähän nuo ostokset joista ne kuvat olin ottanut olikin ja vielä olisi sitten ne pari asu kuvaa jäljellä.. Mutta siis tässäpä olisi:

Ja siis nämähän minulla oli lentokoneessa päällä, Kreikassa aamupalan jälkeen otettu kuva, So Without MakeUp...


 Sitten jotenkin rakastuin taas noihin mun lappuhaalareihin:o Ne jotenki näytti niin siisteiltä ton mustan löröpaidan kaa et.. Lyhentää vaan jotenkin omituisesti jalkoja, peilistä kun tuli katsottua niin oli jotenkin vähän.. tattimainen olo... :D


Sitten tälläiset kynnet sain lakattua, ja siis lakkahan on joku Snow Crystalin (en jaksa nyt nimeä mennä katsomaan) ja tämä ja yksi toinenkin Snow Crystal tuli myös ostettua sieltä kaupungista.. Ja tulihan sieltä myös H&M:n nudelakka Pink Mist ostettua..


Mutta eipäs minulla tässä enää muuta olekkaan tämän kilometrinpitkän postauksen jälkeen joten Heeiheeii!


//Parvekkeet on kivoja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti