lauantai 7. huhtikuuta 2012

Rripsaria, ja vähän muutakin..

Heei taas! :))

Otsikko kertoo jälleen aika paljon, mutta nyt sanon jo tässä vaiheessa, tässä postauksessa ei kynsiä sitten tulekkaan! Mutta sen sanon, että ensipostauksessa esittelen pari uutta lakkaa jotka ostin tässä vähänaikaa sitten ja sitten kynnet, mutta nyt ei niistä sitten enempää.. :D Mutta siis, varsinaiseen asiaan!

Elikkä siis, arvostelen teille nyt vähäsen erästä maskaraa, ja se onkin sitten Maybellinen  Illegal Lenght. Otin kyseisestä maskarasta kuvia vain silmissäni, eli en yhtään pullosta tai harjasta. Mutta ei kai se nyt erityisemmin haittaa, koska eiköhän se lopputulos ole kaikkein tärkein? :D Mutta niin, maskarahan lupaa "rikollisen pitkät ripset" ja se on kyllä ihan totta, aiankin kuin muihin maskaroihin vertaa! Mutta siis, kyseessähän on kuitumaskara, ja siinä pitäisi olla 4mm pitkiä kuituja. Ja kuidut todellakin olivat 4mm pitkiä, ja hyvähän se vaan on! Mutta siis, ehkä en nyt höpise tässä mitään enempää vaan näytän vähäsen kuvia, missä minulla kyseistä maskaraa on silmissäni:


Eli siis, sivusta päin otettu kuva, tuosta näkeekin hyvin miten nuo kuidut asettuvat tuonne ripsen kärkeen.. Ja tämä pidentää ripsiä oikeasti aivan mahtavasti!



Tämä ku on sittne eri silmästä, mutta siis ylhäältä päin otettu, tässä silmässä ei ne kuidut niin erotukkaan, mutta jos tarkasti katsoo, kai sieltä jotain näkyy..


Tämä kuva on otettu eripäivänä kuin nuo edelliset, mutta siis edestäpäin otettu kuva, ja ei nyt ihan tuo pituuse näy kun ei ihan nii kaartuvat ripset ole.. Mutta kyllä tuosta jonknulaisen käsityksen saa, miltä se näyttää edestäpäin katsottuna:D

Ja hintaahan tällä maskaralla on n.13e ja itse tykkään todella paljon! Halun maskaraltani nimittäin juurikin pituutta ja erottelevaisuutta (en mitään tikkuja kummiskaan:D), ja kumpaakin tästä maskarasta saa! :)) Mielestäni erinomainen maskara, ja yhtä pitkiä ripsiä en ole mistään edellisestä maskarasta saanut!

Mutta onhan minulla vielä vähän toistakin asiaa, nimittäin huulipunaa! Olen siis löytänyt TÄYDELLISEN huulipunan, jota ei voi muuta kuin rakastaa! Juuri täydellinen, sellainen mitä olen etsinyt, vaaleanpunainen nudehko puna, joka ei kummiskaan ole ihan ihonvärinen, vaan erottuva, mutta kummiskin erittäin luonnollinen! Ja kyseessähän on Lumene Natural Code Smile Booster, sävy 4, Satin Coral. Tämä on niiin ihanan väristä, söpön vaaleanpunaista nudepunaa! :)) Ja vielä pari kuvaa:

      Erittäin epäselvä kuva, mutta kummiskin tuossa on huuleni ihan luonnollisina, ja anteeksi tuo minun hieno nenäni tuossa kroistamassa kuvaa:D

Ja punan kanssa, tämä on vaan niin ihana luonnolinen sävy, ja söpö, ei siitä mihinkään pääse! :D

Ja anteeksi vielä sekin, että nuo kuvat oli tuolleen väärinpäin, mutta kai niistä jotenkin selvää saa? Ja katsotaas milloin se seuraava postaus tulee, yritän kirjoittaa senkin mahdollisimman nopeasti, mutta en snao mitään aikaa, koska jo viime postauksessa lupasin jonkun ajan, ja se ei todellakaan pitänyt, niin on ehkä parempi että en sano mitään aikaa, ja seuraava postaus tulee vain mahdollisimman nopeasti! :D Mutta ei kai tässä enää muuta, joten heeiheei! :))







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti