lauantai 31. maaliskuuta 2012

RaitaSeepraa

Eli siis, tälläinen lyhehkö postaus, jossa esittelen VAIN yhdet kynnet. Huomenna ajattelin kirjoittaa tänne vähän pitemmän postauksen, mikä ei nyt välttämättä niinkään kynsiin liity. Mutta siis, en nyt rupea erityisemmin taaskaan mitään selittelemään joten tässäpä olisikin sitten kuvamateriaalia ( anteeksi kuvan laatu jo tässä vaiheessa) ja vähän tietoa noista kynsistä:
Eli siis, tuollaiset raitakynnet, joihin sitten leimasin tuon seeprakuvion. Ja siis lakkoina käytin H&M:n Tempressiä (tuo liila, ja nimi saattaa olla väärin kirjoitettu) ja Sen jälkeen Goshin MIss Mintyä ja kärjessä onkin Wet N Wildin vaaleanpunainen cremelakka (en ny sitä nimeä jaksa käydä katsomassa) :DD Ja siis tuo seeprakuviohan on Konadin laatasta M57. Päällä on vielä tuollaista glitterlakkaa, minkä sainkin kulutettua loppuun noihin kynsiin, sen sain viime keväänä mummoltani, kun hän ei sitä hirveästi käyttänyt ja puolethan siinä oli vielä jäljellä. Se oli kyllä ihanaa lakkaa, mutta ainakin pääsen taas etsimään itselleni uuden glitterlakan! Pari vaihtoehotahan minulla jo on, mutta pitääpäs nyt katsoa että minkälaisen putelin saan ostettua:D No siitä sittene enemmän kun sen joskus saan hommattua! Mutta siis niin, itse pidän noista kynsistä toosi paljon, ihana pastellisetn väriset ja muutenkin:))


Ja sitten se seuraava postaus tulee siis todennäköisesti huomenna, mutta siis niin.. Eikai tässä siis enää muuta ole, joten heiheeii!! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti