sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Heei taas! :))

Elikkä siis, minulla on taas hyyvin paljon asiaa:DD Mutta empäs tässä nyt ala mitään muuta selittelemään, vaan alankin heti kertomaan ekasta asiasta:))

Eli siis, ostin joskus viime alku kesästä sellaiset Valko-Sini raidalliset tennarit, Seppälästä alennus hyllyltä kuudella eurolla. Tykkäsin kengistä jo silloin kun ostin ne, ja kovassa käytössä ovatkin olleet:D Mutta siis, sain tässä alku vuodesta aivan mahtavan idean, stailata ne! Eli siis tuo kyseinen stailaaminen tarkoitti niiten stailausta glitterillä ja strasseilla. No, siinähän tuliki sitten muutamia probleemia.. Kuten se, millä ne saisi kestämään noissa kengissä, kun niitä esimerkiksi käyttää, ettei heti lähde irtoamaan.. No liimallahan ne oli pakko laittaa, ja sen ostamisessa sitten kestikin vähäsen aikaa.. :DD No viimeinkin sain sitten senkin ostettua, ja vihdoinkin pääsin toteuttamaan tuon kenkieni stailauksen. Ja siis käytin ihan perus pikaliima, kiinnitti kyllä glitterin ja strassit sen verran lujasti kiinni että ei tarvitse kyllä ihan helposti pelätä että ne tippuu. Mutta siis, tässäpä vähän kuvamateriaalia:
                Tässä siis on kumpikin kenkä, vähän kauempaa kuvattuna, alhaalla onkin sitten tarkemmat kuvat noista kärjistä:D

           Oikean jalan kantapäähän halusin siis kirjoittaa OMG, niiknuin kuvasta näkyykin:D
                                       Vasemman jalan kärki, tästä tuli minusta aivan ihana! :)
                            Vasemman jalan kantapää, siinä lukeekin sitten minun nimeni>:))
                   Ja tässä onkin sitten se oikean jalan kärki, tästäkin tuli minusta todella kiva :)



Ja sitten kynsiin.. Eli siis tälläiset ihan hyvin onnistuneet kynnet innokkaasta karvakuonosta huolimatta.. (koirani tuli siis häiritsemään lakkailujani tunkemalla palloa koko ajan jalkojani vasten:D) Alla on siis Wet n Wildin Blue Moon, pullossa se on niin ihanan kimaltelevaa ja shimmeristä, mutta kynnellä se on ihan perus sinistä, vähän tarkemmin kun katsoo niin saattaa siellä vähän jotain shimmeriäkin löytyä, mutta jos olisi samanlaista kuin pullossa, niin aawss.. (pullosa se on siis ihanaa tummansinistä vähän vaaleammalla shimmerillä ja se on jotenkin ihanan kimaltelevaa)  Mutta ihan hyvää lakkaa, kaksi vähän paksumpaa kerrosta peittää todella hyvin ja kyllä tuossa vähän shimmeriäkin on kun jotain voimakasta valoa vasten katsoo.. Mutta tavallisessa valaistuksessa sitä on vähän hankalempaa havaita:// Mutta pitää katsoa miten se näkyy luonnon valossa, jotenkin muistelen että luonnonvalossa siinä näkyy paremmin se shimmeri.. No kirjoitampas sen sitten tänne:D Mutta tässäpä olisi kynsistä kuva:




Ja siis tuon Blue Moonin päällä on Sally Hansenin Celeb City tuolleen vinosti ja sitten sen päällä Isa Doran Glitteri Graffiti lakkaa Mad Blueta. Ja sitten niitten välissä on Hopeaa koristelulakkaa ja peukuissa ja nimettömissä on vaalean sinisiä sydämmiä ja muissa sormissa on sitten siniset hologrammiset söpöt pikku rusetit:))


Mutta sitten on vielä yksi asia, nimittäin se että tilasin tässä CesarsShopista vähän kaikkea, ja niille tulikin sitten hintaa n.42 euroa ja sieltä olisikin sitten tulossa vähän kaikenlaista.. :D Esimerkiksi kolme Color Clubia (ensimmäiset Color Clubini!) ja vähän kaikkea muutakin:)) Mutta niistä sitten lisää kun ne ilmestyvät tuonne postilaatikkoon:D

Mutta sainhan minä tämä postauksen viimeinkin valmiiksi, ja siis, seuraava postaus tulee varmaankin tuossa alkuviikosta, mutta viimeistään ennen torstaita:))
Mutta eipäs tässä enää muuta, joten heiiheei! :))



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti