keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Ne tuli!

Heeii taas! :))

Tuosta otsikosta voikin sitten jo päätellä jonkin verran mistä nyt kirjoita, ja jos sitä ei vielä tajunnut (ja muutenkin) niin tarkoitan sitä minun CesarsShopin tilausta. Eli siis, eilen löysin ne tuolta postilaatikosta kun postin hain, ja tietenkin ihana piristyshän se oli! No tietenkin heti innokkaana avasin paketin ja kaikkea ihanaahan sieltä sitten tulikin, ja varsinkin nuo lakat oli paaaljoonn ihanempia ihan luonnossa kuin kuvissa! Mutta tässäpä siis vähän kuvia tilaamistani tuotteista:

 Eli siis tälläinen neljän muovipurkin putkilo, tosi hyvä, ja miunlle ainakin erittäin tarpeellinen:D Mutta siis, olisihan noita tietysti voinut vähän enemmänkin ottaa kuin vain yhden..
 Sit tälläinen Sinan koriste paketti, ja näitähän on kaikkia ihanan värisiä, ja minulla on jo se sininen ja punainen ja nyt tietenkin tämä:D Mutta siis, tässä värissä oli aivan ihania varsinkin nuo rusetit (siinä sinisessäkin on, mut vaan sinisiä!) ja noi helmet.. Ja myös nuo kaikki muut oli iihaaniiaa! :DD


                          Ja sit tälläsii lasihelmii tuli myös tilattuu.. Aivan ihanan värisiä! :D
                                      Sit Konadin laatta m14, aivan ihania nuo kuvat tuossa!:)
  Color Clubin Diamond Drops, tuo on nii ihana lakka:O Ihanan hologrammisia nuo folion palaset! :D
                                                            Color Clubin Tree Hugger
 Color Clubin Chelsea Girl, ihanan neon väristä ja toivottavasti on myös yhtä ihanaa kynnelläkin..   :D
                                                           Sit viel tälläsii tarroja... :D


Tässä oli siis nuo kaikki ostokset ja nyt vielä olisi sitten tämän hetkiset kynteni:DD Eli siis tein tuollaiset "Herkkukynnet". Toisin sanoen leimasin niihen tuosta uudesta laatastani tikkareita ja muffinseja ja sitten vielä koristelu lakalla jotain pientä. Ja toki vielä kynsien päälle oli pakko laittaa tuota Diamond Dropsia, ja se kruunasikin kynnet aivan ihaniksi! Ja siis pohjallahan oli Dependin Pinkki Shimmer lakka.. Aivan ihanan väristä lakkaa ja yhdellä kerroksella on jo peittävä, mutta itse laitoin kaksi kerrosta, yhden paksumman ja yhden ohuemman. Mutta siis, tämä on aivan ihana väristä ja sopi täydellisesti näihin kynsiin! :D Sitten vielä pari kuvaa:
                                                                           Vasen käsi..

                                                                     Ja oikea käsi:D

                                    

                                    Ja siis, ei kai tässä sitten muuta ole, joten Heeiheeii! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti