perjantai 15. kesäkuuta 2012

Böö!(:

Heihh!:)

Elikkä siis niin.. Tämä nyt on vähän tälläinen lyhyehkö kuva ja pieni pälätys postaus, mutta ajattelimpa nyt tämänkin tehdä..(; Ja en yhtään tiedä milloin saan täälläkin aikaiseksi jonkin sortin kynnet, nämä liilojen jämät kun näissä vielä on... :D No kai minä jotkut kynnet kohtapuolin saan väsättyä.. Ja kolmeksi viikoksi minulla on varattuna jopa huikeat 6 kappaletta:D No kyllähän niilläkin jo jotain saa aikaan;)

Ja siis tässä olisi tälläinen "lomakuva", ja siis tuo tunikahan on uusi, niitä minulta löytyy myös sellaisena kirkkaan korallisena.. Gina Tricolta siis kotoisin ja hintaahan on joku 10e (sisko osti nämä niin en ihan tarkkaa hintaa tiedä)... :) Tosi kivoja rantapaitoja, hitusen liian kuumia vaan nuokin, lämmintähän täällä on sellainen vähän yli 30.. :D


 (Ilmeellä ja hiuksilla mennään)

Ja sitten tälläinen kivan näköinen pikku ranta, tuossa on joku ihme elkuvakin joskus kuvattu, en nyt vain muista yhtään mikä, joku Anthony Quinn siinä kuiteskin pääosassa oli.. Ja rannan nimihän on Ladiko Beach, Ladiko tarkoittaa siis öljyä, mutta itse en kyllä tuota vertausta huomannut.. :D Nojaa, kiva ranta, mietittiin vähän isäni kanssa että voisi joku päivä mennä tuonne snorklailemaan? Uintirannaksi ehkä hitusen liian kivinen.. (:


Sitten yhden kivan pikkukylän (oli muuten hieno kirkonpiha siellä:D) lähellä oli ihan mukavat maisemat.. Merihän tuosta kuvasta ei näy, mutta siis himo korkealtahan tämä kuva on otettu, ja jos tarkasti katsoo niin tuolla kaukana näkyy tuo vuorenhuippu, sen edessä on tuollainen kiva pikku pilvi:D


 Ja NamNam♥ Ei kai tästä enempää pidä mitään selitellä?:D



Tuossapa nuita kuvia vähäsen sitten oli, ja pälätystä myös.. :D Ja siis ensiviikolla olisi tarkoitus tehdä vähän pidempi ja enempi kuvainen postaus, mutta katsotaan sitten että mikä päivä senkin saa tehtyä(: Mutta eipäs minulla tässä enää muuta joten, HeiHeii!;)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti