perjantai 22. kesäkuuta 2012

SunShinee(;

 Heiihh!(:


Kerkesimpäs vihdonkin tännetulla taas kirjoittelemaan.. Kun vähän kiireinen olen ollut kun olen vähän tietoja haista etsinyt (ja sain VASTA NYT tietää että Kreikassakin niitä on..) ja sen seurauksena ei ole tuolla meressä oikein paljoa tultu käytyä sen jälkeen.. Pikku viilenyspulahduksia sinne on jo tultu haikammoisenakin tehtyä;)


Mutta siis niin, sain myös vihdoinkin ne kynnetkin lakattua!:D Ja lakaksi valitsinkin todella ihanasti kimmeltävän ruskean Evelinen Holografic Shine lakan.. Talvisin hologrammilakkoja ei ainakaan minun koohdallani tule paljon käytettyä (en yhtään tiedä miksi;o) ja kesänä niitä tulee sitten jo vähän käytettyäkkin.. Mutta aivan järkyttävän nättejä nämä hologrammilakat kyllä ovat!:) Ja tällä hetkellä minulta löytyykin vain kaksi eri sävyistä ruskeaa Evelinen hologrammilakkaa.. Niitä pitäisi enemmänkin jostain hommata, jos vain nyt jostain kohtuuhintaisia onnistuisi löytämään.. :D
Näihin kynsiin en tehnyt mitään koristeluja, ja siihen löytyykin kaksi syytä: Ei ole hyviä koristeluvälineitä ja Sen verran nättiä lakka on ilmaan mitään koristeluja joten..:) Mutta tässäpä olisikin pari kuvaa näistä kynsistä:

(Ilman auringon paistetta)
(Auringon valon kanssa)

 

Mutta nyt voisin mennä katsomaan tuota ihanaa ja kaunista auringolaskua tuonne parvekkeelle, joten heeiheeii!(:

2 kommenttia:

  1. Kiva lakka! tsekkaa blogini shopaholicnails.blogspot.com , liity lukijaks jos dikkaat! :)

    VastaaPoista
  2. Juu kiitos! Ja juu, ihan kivalta vaikuttaa ja liityn jos vaan nyt pystyn(:

    VastaaPoista