lauantai 26. toukokuuta 2012

Huulten Kuorintaa(;

Heiih!:)

Elikkä siis, otsikko kertookin jo aikas paljon tämän postauksen aiheesta, ja jos joku ei sitä vielä tajunnut lukea, niin esittelen aivan ihanan Lushin huoltenkuorinta sokerin:D

Ja siis tuotteen tarkoitushan olisi pehmentää sinun huulesi ja "kuoria" ne.. Ja jos ette vieläkään oikein tajunnut niin olette varmaan joskus kuullut huultenkuorinnasta ja siitä että sen voi tehdä kotona helposti sokeripalalla? Ja nythän kyseessä onkin ihan tähän tarkoitukseen valmistettu aine, jossa on siis sokeria ja esimerkiksi LuomuJojobaÖljyä.. Ja plussaa myös siitä että aineen voi sen jälkeen kun sen on hieronut huulille ja kuorinut sillä ne, sen voi nuolla huulilta pois ja "syödä".. :D  Mielestäni tämä on aivan mahtava tuote!:)

Ja siis tältä huuleni näytti lähtötilanteessa:

 Näiltä ne näytti kun sokeri oli niille levitetty:

 Ja tältä ne näyttää kuin ainetta on vähän hierottu huulilla ja sitten nuoltu se niiltä pois:

Tästä kuvasta ei nyt hirveästi tuota lopputulosta huomaa, mutta kyllä sen ihan koskettamalla huomaa;) Ja siis kyllähän tuosta nyt näkyy että noita rohtumia se poisti ja muutenkin pehmensi huuliani todella paljon!:)

Ja tälläisessä purkissa tämä kyseinen ihanuus on:

 Ja siis jos jotain nyt alkoi tämä tuote kiinnostamaan, niin hintaahan tällä on noin 10e (sain tämän joululahjaksi, mutta äitinikin osti tämän myöhemmin niin häneltä sain sen udeltua) ja tätähän myydään siis Lushissa.. Suosittelen erittäin lämpimästi!:)

Ja vielä tähän loppuun, tältä näyttää minun tekemiseni kun kipeänä olen:D Huultenkuorintaa ja pötköttelyä kahden mahtavan lehden kanssa!:)


Mutta eipäs minulla tässä enää muuta, joten Heeiheei!(:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti