lauantai 12. toukokuuta 2012

Shoppailuaa(:

Elikkä siis, kävin taas  vähäsen shoppailemassa, ja tulihan sieltä sitten jotain osteltuakkin, ja nyt olisi sitten tarkoitus esitellä ne ostokseni täällä... :) Mutta siis niin, en nyt tässä enempää mitään selittelemään, joten tässäpä olisi vähän kuvamateriaalia: 


Tälläiset kivat sulkakorvikset, tykkään näistä tosi paljon ja siis ei nyt hirveän hyvin tuosta taustasta erotu, mutta kyllä siitä nyt vähän selvää saa.. Ainakin toivottavasti:D 

  Sit tälläiset kivat aurinkolasit, alennuksessa oli ja hintaahan oli vain 50senttiä:D Eli siis todella halvat, ja kaikenlaista käyttöä noille kyllä tulee olemaan..

 Ja sitten IsaDoran vedenkestävää ripsaria, maksoi vain 5e joten ajattelimpa testata millaista tuo on... :)

                                    
 Sitten tuollaisa toosi söpöjä hedelmätarroja kynsiin, nuo on minusta AIVAN ihania! Mutta siis tarrojahan en hirveästi käytä, mutta kyllähän niitä silloin tällöin tulee kynsiin laitettua... ;)

     Sitten aivaan ihanaa SallyHansenin lakkaa, sävyn nimi on sitten Pik Promise ja aivan ihanan väristä! Ja siis ihana tuo pullokkin ja muutenkin.. Toivottavasti vain on yhtä ihanaa kynnelläkin kuin tuossa pullossa.. :)

                                  Sitten tuollaista H&M:n glitterlakkaa, ihanan moniväristä ja kivan erikokoisia nuo glitterhippuset.. Tästäkin minä tykkään toodellaa paljon! :)

 Ja vielä viimeiseksi tälläiset aivan ihanat yöhousut, alennuksestä nämäkin 5eurolla... :D

Ja tulihan sieltä ostettua sitten sellainen kiva sormuskin eurolla, mutta onnistuin sen jo tiputtamaan ja korkeasta tipahduksestahan se menikin sitten rikki.. Mutta eipä se erityisemmin haittaa kun vain euro sitä hintaa oli:D

Sitten vielä yhdet kynnet pitäisi esitellä, ja tässäpä nämä olisikin:

Alla siis tuota MaxFactorin lakkaa mitä ostin viimeviikonloppuna ja nimettömissä vähän töpötelty H&M:n No Mambo Jamboa ja sitten tuollaisia sydämmiä vielä peukuissa ja nimettömissä.. :)

Mutta eipäs tässä enää muuta, joten heeiheeii!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti