lauantai 5. toukokuuta 2012

Yliturhia asioita:D

Heeiih!:)
                                   
Elikkä siis hei taas pitkästä aikaa, vihdoinkin kerkesin tännekkin tulla kirjoittamaan.. :) Tässä siis on ollut vähän kaikenlaisia kiireitä, esim englannin koe ja sitten jonkni verran läksyjä niin ei tänne ole oiekin ollut aikaa kirjoittaa.. Mutta siis, kävin tänään taas vähäsen shoppailemassa ja esittelen nyt yhdet ylisöpöt Hellokitty-Rasiat mitkä sieltä kaupungilta tuli ostettua.. ;)



                                     
 Eli siis, tälläiset rasiat on nyt kyseessä, ja minusta nämä ovat aivan IHANAT♥ Niin söpön väriset ja muutenkin.. Ja siis varsinaista käyttötarkoitusta minulla ei vielä näille ole, mutta kaikenlaista pikkutavaraa noihin siis mahtuu.. :D Ja siis nuo tuli sellaisessa kolmen rasian paketissa (vielä ostohetkellä luulin että niitä on vain kaksi, mutta sitten kun avasin ne kotona sen keskimmäisen sisältä paljastui vielä tuo vaaleanpunainen), ja siis yksi lähti tuonne maailmalle heti kiertelemään, tai tarkalleen ottaen se lähtee toiselle ihmiselle.. :) Mutta siis kaksi pidän ihan itselläni.. :D
                                                  Ja tuossa vielä tuo kaikista isoin rasia:)
                                                Ja pitihän sitä vähäsen karkkiakin ostaa.. ;)
                  Ja oli aivan pakko tämän minun oma karvapalleroni kuva tähän laittaa.. :D


Sit vielä esittelisin yhden meikin, mikä on aivan ihana tuon aiemmin esittelemäni maskaran kanssa:D Ja siis kuvat kertovatkin tälläkin kertaa aika paljon, mutta pikainen selitys vielä mitä kaikkea silmäni ympärillä on: Vaaleanpunaista luomiväriä, perus rajaukset eyelinerillä (ihan vähän tuonne nurkan ulkopuolelle sen vetäisin) ja kunnon ripset tuolla aivan ihanalla maskaralla:) Siinäpäs oli tuo erittäin "pikainen" selitys:D
                                Ja siis vielä kuva miltä tuo meikki näyttää kun silmä on auki..
                 
Mutta siis, eipäs tässä enää mitään ihmeempiä ole, joten voisi sitä kai nukkumaankin tästä mennä:)) Ja katsotaan nyt milloin seuraava postaus tulee, mutta siis.. Minäpä tästä menen sinne nukkumaan.. Heeiheei&Öitää:)

4 kommenttia:

  1. Ooi miten ihana blogi sulla :) liityin muute lukijaks! Käy kurkkaa mun ja mun kaverin yhteinen blogi ja jos tykkäät nii liity lukijaks :)

    http://sunnaniina-thisisourlife.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos tosi paljon!:) Ja juu, käyn ihan varmasti katsomassa(:

      Poista
  2. Ihana blogi!! :)
    Kurkkaa mun blogi shopaholicnails.blogspot.com!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon!(: Ja joo, käympä kurkkaamassa..:)

      Poista