perjantai 25. toukokuuta 2012

Luokkaretken ostoksia(:

 Heeiih!(:

Elikkäs vihdoinkin pääsin tänne noista Helsinki jutuista kirjoittelemaan kun keskiviikko iltana siinä kymmenen maissa tulin kotiin ja eilen olin tuon minun apinalauamani (ihanat frendini♥) kanssa ja tänään olen levännyt kun olen itseni kipeäksi saanut(: Elikkä tuollaista, mutta nyt voisinkin alkaa vähän esittelemään noita Helsinki juttuja.. ;)

Ja ihan tässä ensimmäisenä esittelen nämä kynnet, tälläisillä mintunvihreillä maneilla mentiin:) Eritttäin yksinkertaiset ja söpöt kynnet minun mielestäni ja siis tuossa kärjessähän on Goshin Miss Minty lakka, ja näissä kynsissä se näytti enemmän turkoosilta kuin mintun vihreältä;o Mutta kivan väristä se silti on! :)

Ja sitten näitä ostoksia, tälläinen laukku tuli siis tuolta Seppälän alehyllsytä mukaan otettua, hintaa oli vain 10e, joten todella edullinen ja aivan ihana, todella tilava ja helppo avata ja mukavasti sisätaskuja sisäpuolella:)


Ja sitten H&M:ltä tälläinen korvispaketti, en oikein osannut valita kumman otan, tämän vai tuon alempana olevan joten edulliseuuden takia otin kummatkin.. :) Aivan ihania!


Ja tässäpä on sitten tämä toinen paketti...

Sitten tälläinen Lumenen kulmakarva geeli, erittäin hyvää tököttiä suosittelen jos vain kyseistä totetta tarvitsee! :)

 
Sitten tälläiset ihanat aurinkolasit Gina Tricosta, minulla ei sen suurempaa tarkoitusta ollut aurinkolaseja ostaa, kuin noita oli tuolla kaapissa jo eneestään kahdettoista, mutta kun ei mukaan muistanut yhtiäkään ottaa ja nuo oli niin kivan malliset niin, mikäs siinä:) Ainahan siihen lasikokoelmaan yhdet lisää mahtuu! :D

Sitten ostin tuollaiset korkevyötäröiset farkkushortsit myös, erikseen en niistä kuvaa muistanut ottaa, mutta tässäpä ne jotenkin näkyy.. Ja tuo t-paitakin on sitten uusi, se tuli viime maanantaina ostettua tuolta seppälästä kun tuollaisen kipeästi tarvitsin:)

 
 Ja sit tälläinen sekasortokuva tähän väliin, tältä näytti siis hotellisänkyni shoppailun ja kuvien oton jälkeen:D


Sitten tälläinen paita tuli ostettua Gina Tricosta, alennuksesta löytyi puoleenhintaan ja hintaahan tälle ihanuudelle jäi vain 10e.. :)

 
Ja tältähän tuo paita näyttää siis päällä, kivan lörppö ja tuollainen.. :) Ja kulmassahan onkin sitten ElluBöön pää ja hiukset, jos joku sitä ihmetteli.. :D


Sitten tälläinen aivan ihana maksimekko tuli myös ostettua Ginasta, aivan ihana! Ja ihan superhalpa, hintaa oli vain 14.95e;o Toosi halpa kuin olen saman tyylisiä muualtakin katsonut niin hinta on paljon korkeampi!:o


Tältä tämä ihanuus näyttää siis päällä, ja tuon on vain niin ihana! ♥


Sitten tälläiset iltapalat minulla tuolla hotellilla illalla oli;)  Namnam, ja yhdelle kaverille tuli toisesta kismetistä jonkin verran lahjoitettua, joten en syönyt kaikkea edes yksin!:D 


Ja tuossa yöllä tuli tälläinen kuvakin otettua tuosta ikkunasta, ihan kivat näkymäthän siitä oli!:D


Ja siis niin, tuossapa nuo sitten olikin, mutta ostin myös yhden lakan, ofc, mutta jostain syystä siitä en kuvaa ottanut:o Mutta siis kyseessähän on H&M:ltä herkullinen turkoosi, nimi taisi olla joku Bella's Choice.. No mutta siitä sitten enemmän kun sillä tulee lakattua:)


Mutta eipäs tässä enää muuta, joten heeiheei!(:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti