perjantai 18. toukokuuta 2012

SuMmEeRrrr.. ;)

Heeiihh!(:


Nyt heti alkuun, tämä on sitten täysin fiilistely postaus:D No yhdet kynnet kuiteskin saan varmaan esiteltyä näiltä fiilistelyiltä.. ;) Ja siis niin, tuolla ulkonahan alkaa nuo ilmat sen verran lämmettä, että tänne blogiin kirjoittelu saattaa vähän rakoilla, mutta yritän kummiskin mahdollissiman usein tänne kirjoittaa.. :) Ja siis, tuolloin kesällähän olen Kreikkaankin lähdössä 3 viikoksi, ja olen vähän suunnitellut että tekisin noin puolessa välissä matkaa kunnon kuvapläjäys postauksen tänne ja sitten matkan jälkeen.. :) Mutta pitää nyt sitä vielä vähän katsella sitten lähempänä.. :D Ja sitten ensi viikolla olisi luokkaretkikin, ja menemme siis Helsinkiin ja siellä olisi tarkoitus vähäsen shoppailla ja käydä lintsillä jne.. Mutta ei siitä nyt sen enempää.. :)

Tässä välissä voisinkin esitellä nämä kynnet.. Näistä nyt tuli jotenkin aika prinsessamaiset.. :D Sehän ei siis se tarkoitus ollut, mutta itse tykkään näistä aika paljonkin, kivan neutraalin väriset, ei mitään hirveän räikeää ja sellaista.. Tälläiset söpöstely kynnet;)
 Ja siis lakkoina on se minun uusi Sally Hansen 250 Pink Promise. (ja jos joku nyt haluaa pullostakin kuvan niin edellisessä postauksessa esittelin kyseisen lakan kun sen viime viikolla ostin) Ja siis päällä on H&M:n glitterlakka, nimi taisi olla joku Confetti tai jotain sinne päin:D Ja vielä pari kuvaa kyseisistä kynsistä:

Ilman salamaa

      Salaman kanssa
Ja siis tykkään tosi paljon tuosta Sally hansenin lakasta, ehkä vähän hidasta kuivumaan, mutta on kyllä sen arvoista! Kynsissäni sitä no siis 3 kerrosta ja toisesta kädestä lakat vähän pläjähti kuin vahingossa sörkin niitä joka paikkaan kun ei ollut vielä ihan kuivat.. Mutta eipä se nyt hirmuisesti haittaa.. :) Kokonaisuudessa aivan iahnat kynnet ja tykkään kyllä kummastakin lakasta toosi paljon!


Ja loppuun vielä pari fiilistely kuvaa:

 Pakko oli ottaa kun riippumatossa lokoilin tuossa viime viikolla;) Ja niinkuin näkyy, loputkin jäät lähti aika heti sen yhden kuvan jälkeen! Jippii! Ja ekat virvelöinnitkin on jo tehty, mutta kalaa ei vielä oikein ole tullut.. :D

    Ja vielä tämän minun pikku karvapalleroni kuva tähän viimeiseksi, Helmikin kun tuon auringon suuri ystävä on! :)


Mutta eipäs tässä enää muuta, joten heeiheei!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti